Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brand zet appartement Schapenstraat vol rook
112

Brand zet appartement Schapenstraat vol rook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In een appartement op de tweede etage aan de Schapenstraat in het stadje heeft een brand gewoed. Toen de brandweer arriveerde stond het appartement vol rook.

Nadat de bewoners van de overige etages veilig hun woning hadden verlaten is de brandweer het appartement binnengegaan door de voordeur te forceren. Er bleek niemand thuis. De brandweer heeft de ramen van de kamers opengezet, waardoor er flink wat rook uit de bovenste etage kwam.

Kortsluiting in een vaatwasser bleek de boosdoener. De woning heeft flinke rookschade opgelopen.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.