112

Inbraak bij Pulse: veel schade en geld voor dagbesteding gestolen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van zaterdag op zondag 9 op 10 februari om 05.00 uur hebben inbrekers de stortkluis van Stichting Pulse aan de Benschopperweg gestolen.

De dieven zijn via een raam naar binnengekomen, die ze geforceerd hebben met een schroevendraaier. Bij binnenkomst hebben ze direct het alarm gesaboteerd. De stortkluis hing aan een muur en de dieven hebben deze met grof geweld van de muur gesloopt. Hierna zijn ze via de nooduitgang naar buiten gevlucht.

Helaas kwamen de beveiliging en politie te laat, de daders waren toen al gevlogen.

In de stortkluis zat een bedrag van circa € 1.500. Dit betrof de opbrengsten van de koffie en thee verkoop en komt geheel ten goede aan de dagbesteding van de bejaarden aan de Benschopperweg. Voor de stichting is dit een flinke strop waardoor flink wat mensen zijn gedupeerd.

De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden via het landelijke nummer: 0900 – 8844

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.