Te huur in het stadje: fraai winkeltje met studio

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Michael Timmers is de nieuwe eigenaar van de Voorstraat 7 te IJsselstein. Le Bonheur gaat verhuizen en hij is opzoek naar een nieuwe ondernemer voor de winkel met een studio erboven. Alles gaat grondig worden gerenoveerd, maar dit pandje uit 1690 verdient een nieuwe leuke winkel!

Combinatie voor wonen boven je eigen winkel kom je niet overal tegen, zeker niet in IJsselstein!

Het betreft een winkelruimte met een stadstuin, gelegen in een gezellige straat in de historische binnenstad van IJsselstein. Het pand heeft een oppervlakte van 99 m2, verdeeld over de 2 woonlagen, een ruime bergzolder en een kelder, bereikbaar middels de stadstuin. De frontbreedte is ca. 4 meter en heeft dan ook een uitstekende etalagefunctie. Dit, samen met de ligging, zorgt voor een prominente en representatieve uitstraling. Het pand bevindt zich in een gezellige straat waar diverse winkels en horecagelegenheden zijn gesitueerd.

Indien gewenst is het mogelijk de huidige winkelfunctie te combineren met een woonfunctie, waarbij de begane grond dient als winkelruimte en de eerste en tweede verdieping als bovenwoning.

Kortom: met deze ruimte is heel veel mogelijk. Interesse om in contact te komen met een mensen-mens in plaats van een makelaar of vastgoedbedrijf? Stuur Michael dan gerust een mailtje voor meer informatie: mhatimmers@gmail.com

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.