Intertoys IJsselstein blijft open

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eerder vandaag werd bekend dat Intertoys is overgenomen door de Portugese investeerder Green Swan.

Van alle Intertoys-vestigingen blijven er uiteindelijk 220 over, is de schatting van de speelgoedketen. Hoeveel vestigingen er precies moeten sluiten, is onder meer afhankelijk van het aantal franchisenemers dat meedoet met de doorstart.

Intertoys vroeg eind februari faillissement aan, omdat het niet kon opboksen tegen de concurrentie van webwinkels en van goedkopere alternatieven als de Action en het Kruidvat.

De vestiging in IJsselstein blijft dus open. In omliggende gemeenten  gaan er wel enkele filialen dicht. Deze zijn gevestigd in Kanaleneiland (Utrecht) en twee filialen in Houten. De overige vestigingen blijven open, tenzij ze van een franchisenemer zijn die besluit om de keten te verlaten.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.