Intertoys IJsselstein alsnog dicht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vorige week werd duidelijk dat de Intertoys vestiging in IJsselstein niet op de lijst stond om gesloten te worden. Vandaag heeft het personeel alsnog te horen gekregen dat ook de vestiging in IJsselstein zal gaan sluiten.

Hiermee komt na 29 jaar een einde aan de vestiging aan de Utrechtsestraat.

Intertoys IJsselstein begint morgen al met de uitverkoop die uiterlijk tot half mei duurt. Eind mei moet namelijk het pand leeg opgeleverd worden.

In eerste instantie stond de vestiging in IJsselstein niet op de lijst van te sluiten winkels. Volgens een woordvoerder van Intertoys is er vorige week overleg geweest over de resterende winkels. Hieruit bleek dat er vestigingen zijn die niet rendabel genoeg zijn of waarvan de verhuurder niet wilt meewerken aan een nieuw huurcontract. Door het faillissement zijn namelijk alle huurovereenkomst opgezegd per eind mei.

Volgens de woordvoerder is het onduidelijk wanneer de winkel in IJsselstein precies zal sluiten, wanneer de uitverkoop goed verloopt zal de winkel eerder haar deuren sluiten.

In de provincie Utrecht zullen meer winkels moeten sluiten, maar niet in de directe omgeving van IJsselstein. De winkel in Nieuwegein blijft (vooralsnog) open.

https://www.facebook.com/intertoysijsselstein/posts/2653579154682612

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.