Vingerhoekhof krijgt opknapbeurt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is één van de meest lelijke plaatsen in IJsselstein: de fietsenstalling, het openbaar toilet, de afvalcontainers en het portiershokje aan de Vingerhoekhof. Deze lelijke objecten gaan na jaren dan eindelijk verdwijnen.

Het hof moet er straks fraai uit gaan zien met een terras, ondergrondse afvalcontainers en ruimte voor vrachtwagens om te kunnen laden en lossen. Ook is er ruimte gereserveerd voor een vernieuwde fietsenstalling.

In 2018 heeft de VVD IJsselstein een initiatiefvoorstel ingediend die door de gemeenteraad is aangenomen. Daarna is samen met ondernemers en omwonenden gekeken hoe het hofje het er beste uit kan komen te zien en ingericht zal worden.

Deze week zijn de werkzaamheden gestart, die voor Koningsdag 2019 afgerond moeten zijn.

Helaas hebben wij geen definitief ontwerp kunnen inzien. Wie weet waar deze te vinden zijn mag dit gerust laten weten.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.