Deel jouw veiligheidsgevoel aan de Randdijk met de gemeente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hoe veilig is de Randdijk: de fietsverbinding tussen IJsselstein en Nieuwegein? Naar aanleiding van een steekincident in de nieuwjaarsnacht zijn hier vragen over gesteld in de gemeenteraad. IJsselstein 2.0 nam het bericht over en vele volgers hebben hier op gereageerd dat zij zich onveilig voelde als fietser/voetganger op de Randdijk.

De gemeente heeft onderzoek naar de verlichting laten uitvoeren. Het aantal lantaarnpalen en het lichtvolume voldoet aan de veiligheidsnormen. Het ‘lijkt’ dus geen oplossing om meer verlichting te plaatsen. Struiken en bosjes zijn gesnoeid zodat schuilplekken zoveel mogelijk zijn weggenomen.
Wat kan de gemeente nog doen om het gevoel van veiligheid te vergroten? Het antwoord op deze vraag wil de gemeente graag horen van de fietsers/voetgangers op de Randdijk.

De gemeente heeft het bureau Urban Senses (www.urbansenses.nl) ingehuurd. Zij gaan onderzoek doen naar uw gevoel van veiligheid op de Randdijk.

Dit is uw kans om uw mening te geven. In de week van 15 t/m 21 april houdt Urban Senses korte (telefonische) interviews. Meldt u hiervoor aan door een mail te sturen aan info@ijsselstein.nl met als onderwerp Randdijk. Urban Senses neemt dan contact met u op.

De gemeente IJsselstein dankt u bij voorbaat voor uw hulp.

Tekst & foto: gemeente IJsselstein

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.