Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Auto knalt tegen woning in Benschop
112

Auto knalt tegen woning in Benschop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanavond is rond de klok van half zeven een auto tegen een woning aangereden aan de Benedeneind Zuidzijde in Benschop, aan de kant van Polsbroek.

Hierbij is de bestuurder gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Door de klap raakte de woning en auto zwaar beschadigd. Verdere bijzonderheden ontbreken.

De foto’s zijn ingestuurd, waarvoor dank!

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.