A Local Swim komt er weer aan, zwem ALS de wereld uit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen dinsdag vloog er een Apache gevechtshelikopter van de luchtmacht over IJsselstein. En niet zonder reden. Zij betuigen op deze manier steun aan hun ernstig zieke collega in Zenderpark die lijdt aan ALS.

ALS leidt tot progressieve zwakte van spieren in armen, benen, gelaat en romp. Zwakte van de ademhalingsspieren is vaak de oorzaak van overlijden. Er bestaat geen behandeling of medicijn, waardoor de gemiddelde levensverwachting van een ALS patiënt slechts drie jaar is.

Reden genoeg voor A Local Swim om weer een evenement te organiseren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen. Het opgehaalde geld komen ten goede aan belangrijk onderzoek naar ALS.  Inschrijven voor dit evenement is al mogelijk, alleen, als duo, groep of met je bedrijf. Doe jij mee?

Datum: 7 september 2019
Locatie: de Hollandse IJssel

Meer informatie is te vinden via de volgende link: https://ijsselstein.alocalswim.nl/

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.