112

Vakantie valt in het water

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Langs de Baronieweg is vanmorgen rond 10:00 een caravan te water geraakt. Even voorbij de kruising met het Basiliekpad ging het mis, de caravan schoot los van de trekkende auto en is via het naastgelegen fietspad in een sloot terechtgekomen. Gelukkig waren er op dat moment geen fietsers in de buurt.

Voor de bejaarde bezitters van de caravan is het voorval extra zuur. Zij hadden net de caravan net uit de stalling gehaald en waren onderweg naar de garage om de caravan te laten controleren, voor hun vakantie zou beginnen. Volgens de politie hadden zij plannen om op korte termijn op vakantie te gaan en laten zij elk jaar hun caravan controleren op gebreken.

Een berger heeft geprobeerd de caravan uit de sloot te bergen, maar besloot toch hulp van een tweede bergingsvoertuig in te roepen. Toen dit tweede voertuig ter plaatse was is het gelukt om de caravan weer op het droge te krijgen en af te voeren. De caravan is vermoedelijk total-los na het ongeval.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.