Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Politie onderschept 3 volle dozen met hennep
112

Politie onderschept 3 volle dozen met hennep

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen week heeft de politie een auto aan de kant van de weg gezet nadat agenten een hennepgeur roken, toen zij ’s nachts achter een auto reden. De geur was zo sterk dat de agenten het idee hadden achter een mobiele hennepkwekerij te rijden.

In de auto bleken op de achterbank 3 volle dozen met pas geknipte hennepplanten te staan. De bestuurder is aangehouden en de zaak overgedragen aan de recherche voor onderzoek.

Nederwiedewiedewiet…Afgelopen week zagen wij in de nacht een voertuig rijden over de Utrechtseweg in IJsselstein. …

Geplaatst door Politie IJsselstein/ Lopik op Vrijdag 17 mei 2019

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.