Vandaag veel te doen rondom de binnenstad

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er is vandaag genoeg te doen in en rondom het stadje.

KOOPZONDAG
Het is koopzondag in de binnenstad vanaf 12:00. Bijzonder aan deze koopzondag is dat het de laatste zondag voor de Intertoys zal zijn. Intertoys is nog tot aanstaande dinsdag open. Daarna zal de speelgoedwinkel definitief uit het IJsselsteinse straatbeeld verdwijnen.

KINDERPARADE
In het Kloosterspeeltuin is de Kinderparade. Er zijn nog kaarten te koop aan de deur!
De Kinderparade is een jaarlijks evenement van de Ronde Tafel en is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit de omgeving van IJsselstein. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere familieleden zijn ook van harte welkom. De Kinderparade is een mix van cultuur, theater en attracties. Er zijn allerlei activiteiten zoals dans- en muziekoptredens, creatieve workshops met hout, verf en papier, spelletjes voor de kleinsten en springkussens en stormbanen voor de iets grotere kinderen. Op de Kinderparade zijn leuke eet- en drinkstandjes.

Meer info over de Kinderparade: https://inijsselstein.nl/post/kinderparade?datum=26%20mei

Verder is de kermis er nog, het musuem is open en er is iets met een theather en een ridder bij de Kasteeltoren. Wat daar allemaal precies te doen is kan je hier bekijken: https://inijsselstein.nl/agenda

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.