zaterdag, september 19
112

Jongen van 14 mishandeld op IJsselsteinse kermis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een jongen van 14 jaar uit IJsselstein is zaterdagavond mishandeld door een jongen op de kermis. Alles is op video vastgelegd door vermoedelijk een kameraad van de aanvaller en die deze beelden vervolgens heeft gedeeld op social media.

Op beelden is te zien hoe een paar opgefokte jongeren achter een andere jongen aanzitten. Eén van de jongeren slaat ineens een jongen vol in het gezicht, waardoor deze zich genoodzaakt voelt om te vluchten, maar hierbij ook nog eens lelijk ten val komt. Daarna stopt het filmen, maar op andere beelden is te zien hoe de dader voor de deur van de Albert Heijn trots, voldaan en stoer zijn bebloede hand laat zien, waarschijnlijk door de klap die hij eerder heeft uitgedeeld.

De moeder van het slachtoffer heeft de beelden op haar Facebookpagina gedeeld om zo achter het adres te komen van de dader en roept getuigen zich te melden. Zijn naam is inmiddels bekend. De moeder geeft aan dat haar zoon na de mishandelding een bezoek heeft gebracht aan het ziekenhuis. Daar bleek dat de jongen een flink gat in zijn lip te hebben en er 3 hechtingen zijn gezet.

De moeder en haar zoon gaan aangifte doen van de mishandeling. De naam van de dader is bekend, de moeder is nu op zoek naar zijn adres om de schade te verhalen.

GETUIGEN GEZOCHT (AANGIFTE POLITIE) KERMIS IJSSELSTEIN!!! Op 25 Mei is mijn jongste zoon (14) door een groepje lafaards…

Geplaatst door Maria van Geuren op Zondag 26 mei 2019

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.