Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vandalen slopen vernieuwd schoolplein aan Touwlaan

Vandalen slopen vernieuwd schoolplein aan Touwlaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het onlangs opgeknapte schoolplein van OBS ’t Kasteel aan de Touwlaan lag er na het afgelopen weekend troosteloos bij. Vandalen hebben jonge bomen uit de grond getrokken en verspreid over het schoolplein, zo zijn er diverse speeltoestellen vernield en de planken uit een houten hek getrapt.

De school is dan ook op zoek naar de verantwoordelijken. Getuigen kunnen zich melden bij de directie van de school. Het vermoeden bestaat dat jongeren er in het weekend zijn geweest.

Het schadebedrag is ons niet bekend en of er aangifte is gedaan bij de politie.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.