Terberg Totaal Installaties reikt mooie prijzen uit aan winnaars Dag van de Techniek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Elk jaar staat Terberg vol trots op de Dag van de Techniek. Hier dagen wij jongeren technisch uit en maken ze kans op mooie prijzen. Dit jaar kon er een iPad, Drone en DJ Booth Controller gewonnen worden door deel te nemen aan een speurtocht. Edwin Dullaart, directeur van Terberg Verenigde Bedrijven, heeft vandaag de prijzen uitgereikt aan de drie jonge winnaars.

Op 8 juni heeft de 9e editie van de Dag van de Techniek plaatsgevonden op het Cals College in IJsselstein; de leukste doe-dag voor kinderen vol technische uitdagingen. Terberg is elk jaar met veel plezier aanwezig om jongeren technisch uit te dagen en enthousiast te maken voor dit mooie vakgebied. De mensen bij Terberg nemen de kinderen mee in de wereld van techniek en vertellen met veel plezier over hun vak. Verder was er dit jaar een Job Scan; Stap in de booth en ontdek welke baan in de techniek het beste bij jou past!
Burgemeester Van Domburg opende de dag door in de ‘high-tech job scan’-cabine (aangeboden door o.a. Terberg Totaal Installaties Utrecht) te testen welk beroep het beste bij hem past: hij zou zonnepanelen-monteur moeten worden!
Naast dat Terberg de jongeren alles willen leren over techniek  zijn er ook altijd toffe prijzen te winnen. Vanmiddag zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van een speurtocht. Dit jaar vallen Milan, Thijs en Damian in de prijzen, gefeliciteerd mannen! Onder het genot van snoep en frisdrank reikte Edwin Dullaart, directeur van Terberg Verenigde Bedrijven, de prijzen uit en kregen ze een rondleiding door dit mooie bedrijf.

Wil jij volgend jaar ook meer leren over dit toffe vak en kans maken op mooie prijzen? Kom dan naar de Dag van de Techniek.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.