Nep budgetbeheerder actief in de regio

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De gemeente waarschuwt dat er een oplichter actief is in onze regio. De man geeft zich ten onrechte uit als medewerker van Werk & Inkomen Lekstroom (WIL). Hij belt bij mensen thuis aan en biedt opdringerig zijn diensten aan als budgetbeheerder of schuldhulpverlener.

Medewerkers van WIL gaan volgens de gemeente regelmatig op huisbezoek. Soms op afspraak, soms onverwacht. Meestal zijn deze medewerkers met z’n tweeën. Zij legitimeren zich altijd actief. WIL-medewerkers vragen nooit geld voor hun diensten.

Krijg je bezoek van een WIL-medewerker? Vraag altijd om legitimatie. Vertrouw je de situatie niet? Laat de persoon dan niet binnen! Neem contact op met de politie (0900-8844) of met WIL (030–70 22 300). De WIL-klantenservice kan aan de hand van een naam nagaan of het bezoek van WIL is, aldus de gemeente IJsselstein op Facebook.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.