Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Fietster hard onderuit op smalle fietsstrook
112

Fietster hard onderuit op smalle fietsstrook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmorgen is rond 11:00 een fietster hard gevallen op de smalle fietsstrook op Oranje Nassaulaan ter hoogte van de brug – die op dat moment geopend was.

De vrouw passeerde op het fietspad enkele wachtende auto’s tot zij onverwacht werd ingehaald door een andere fietser. De twee kwamen in aanraking met elkaar, waardoor de vrouw tegen een autospiegel aankwam en daarna lelijk ten val kwam. Hierbij kwam de vrouw vol met haar gezicht op het voetpad terecht en was hierdoor even buiten kennis.
Omstanders hebben de vrouw geholpen en 112 gebeld. Al snel was de vrouw weer bij kennis en ging het weer een stuk beter. De vrouw moest echter wel met een gehavend gezicht mee naar het ziekenhuis.
Van de inhalende fietser ontbreekt ieder spoor.
Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.