Daan van den Berg uit IJsselstein 30.000ste bezoeker zwembad Lobeke in Lopik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maandag 22 juli mocht het Lopikse openluchtzwembad Lobeke de 30.000ste zwemmer van dit seizoen begroeten. Daan van den Berg uit IJsselstein was de gelukkige. Hij was samen met zusje Fenna en moeder Karin naar Lopik gekomen en lag al in het zwembad toen hij werd verrast.

In eerste instantie snapte Daan er niets van toen zijn moeder Karin hem uit het zwembad haalde. Maar langzaam kwam er een grote glimlach op zijn gezicht. Daan komt al sinds zijn geboorte zwemmen bij zwembad Lobeke. Dit is het 5e seizoen dat ze komen en er zullen nog meer bezoekjes volgen deze week. Moeder Karin vindt Lobeke een overzichtelijk zwembad: “Er wordt ook altijd goed opgelet en dat vind ik erg prettig!” Het zwembadpersoneel feliciteert Daan van harte!

Tekst & foto: gemeente Lopik

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.