Frisdrank betaald en excuses zijn gemaakt: foto is verwijderd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zo mis je frisdrank, ben je een helm rijker, krijg je in de camera een dikke middelvinger en voor je het weet staat een betrokkene bij de kassa om de meegenomen frisdrank af te rekenen en excuses te maken.

Gisteren werd bij PLUS J. Schimmel aan de Panoven frisdrank meegenomen, zonder het netjes te vragen of te betalen. Twee jonge mannen op een scooter hadden hier kennelijk zoveel haast bij dat een van de mannen zijn helm vergat mee te nemen, of is verloren tijdens de vlucht – dat is ons niet helemaal duidelijk. Bij het wegrijden had de bestuurder een beveiligingscamera in de gaten en gaf deze een dikke middelvinger. Maar de supermarkt had gelukkig de beelden nog en deelde deze op hun Facebookpagina. Wij hebben de foto overgenomen en de tekst erbij, zoals hieronder is te zien.

Diverse mensen herkenden de mannen op de scooter en zelf hebben zij de berichten ook in de gaten gehad. Op donderdagmiddag is één van de jongens bij de PLUS langsgegaan om de frisdrank af te rekenen en excuses te maken aan de medewerkers. De PLUS heeft op haar beurt belooft om de post met foto te verwijderen. Wij hebben dat dan ook bij deze gedaan.

Voor de vriendelijke vriendjes en vriendinnetjes van Mario. Kleine kans dat jullie dit lezen, vanwege jullie ban op onze pagina. Maar wanneer jullie je Facebookpagina voorzien van échte namen en échte foto’s van jezelf en jullie beloven je te gedragen tegenover andere mensen op onze pagina heffen we jullie ban op. Jullie kunnen een mailtje sturen naar info@ijsselstein20.nl met daarbij de plechtige belofte om je voortaan te gedragen. Jullie vriend Mario, wat waarschijnlijk niet zijn echte naam is, blijft verbannen. Hij is te ver gegaan in zijn uitingen.

Het oorspronkelijke bericht met blur

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.