112

Bewoners blussen in brand gestoken container

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gisteravond is een PMD-container in brand gestoken in een poort tussen de Astronautenbaan en het Aldrinhof.

Bewoners roken zondagavond rond 23:30 een sterke brandlucht en ontdekten toen dat een container in de poort achter hun woning in brand was gestoken. De bewoners hebben de container zelf weten te blussen. Van de container is echter weinig over gebleven.

De daders zijn niet meer aangetroffen. Door het handelen van de bewoners hoefde de brandweer niet in actie te komen. De brandweer heeft de bewoners wel geadviseerd om de container aan de kant van de weg te leggen zodat de gemeente deze kan ophalen.

De container is eigendom van RMN en die zal de bewoners waarschijnlijk verzoeken om aangifte te doen van de brandstichting en zullen dan een nieuwe container ontvangen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.