Formido gaat vanaf november verder als Hubo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De ondernemer achter Formido IJsselstein heeft zijn handtekening gezet onder een samenwerking met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette.

Ondernemer Arnold Boudesteyn heeft zowel voor zijn winkel in Maasdam als zijn winkel in IJsselstein voor de Hubo formule gekozen. “Zelfstandig ondernemen vind ik belangrijk en die ruimte geeft DGN, je wordt ondersteund waar nodig, maar er is ook veel ruimte voor lokale invulling en eigen inzicht. Dit in combinatie met de missie en visie van de Hubo formule, maakt dat ik vol vertrouwen voor DGN en Hubo kies” zegt Arnold. tegen De Nationale Franchisegids.

De ombouw gaat in november van dit jaar plaatsvinden. Update: Formido IJsselstein meldt naar aanleiding van ons bericht dat de ombouw eerder van start zal gaan. Vanaf 1 september gaat de naamsverandering al in en zal vanaf die datum de ombouw gaan beginnen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.