112

Overval Toko Kimara: herken jij de dader?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op vrijdag 23 augustus 2019 omstreeks 19:35 uur, werd er 112 gebeld dat er een persoon de Toko Kimara, gevestigd op de Kasteellaan te IJsselstein, overviel. Met meerdere eenheden is de politie direct ter plaatse gegaan. De verdachte is helaas niet meer aangetroffen. De verdachte droeg tijdens het incident een zwarte jas met zwarte capuchon. In verband met het lopende onderzoek kan de politie op dit moment geen extra informatie delen.

Deze informatie is afkomstig van de Facebookpagina politie IJsselstein / Lopik.

Van de eigenaresse hebben wij meer informatie ontvangen, waaronder beelden van de bewakingscamera’s die in de winkel hangen. Herken je de boef? Neem dan contact op met de politie.Dit kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, middels e-mail via www.politie.nl en anders via een privĂ© bericht op de Facebookpagina van politie IJsselstein / Lopik.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.