Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Overval Toko Kimara: herken jij de dader?
112

Overval Toko Kimara: herken jij de dader?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op vrijdag 23 augustus 2019 omstreeks 19:35 uur, werd er 112 gebeld dat er een persoon de Toko Kimara, gevestigd op de Kasteellaan te IJsselstein, overviel. Met meerdere eenheden is de politie direct ter plaatse gegaan. De verdachte is helaas niet meer aangetroffen. De verdachte droeg tijdens het incident een zwarte jas met zwarte capuchon. In verband met het lopende onderzoek kan de politie op dit moment geen extra informatie delen.

Deze informatie is afkomstig van de Facebookpagina politie IJsselstein / Lopik.

Van de eigenaresse hebben wij meer informatie ontvangen, waaronder beelden van de bewakingscamera’s die in de winkel hangen. Herken je de boef? Neem dan contact op met de politie.Dit kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, middels e-mail via www.politie.nl en anders via een privé bericht op de Facebookpagina van politie IJsselstein / Lopik.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.