112

Dief aangehouden na Marktplaats-afspraak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een slachtoffer van een woninginbraak zag enkele dagen geleden dat op Marktplaats een bijzonder exemplaar headset te koop werd aangeboden. De headset werd eerder tijdens een woninginbraak in de wijk IJsselveld weggenomen.

Na contact te hebben gehad met de politie, maakte een bekende van het slachtoffer een afspraak met de verkoper aan het Kameraplein. Daar werd de headset herkend aan de hand van het serienummer én een uniek ID die werd prijsgegeven toen er via bluetooth een verbinding werd gemaakt tussen de headset en een telefoon.

Toen vastgesteld was dat het de betreffende headset was is direct de politie ingeschakeld en is de verkoper aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. Vandaag kon een woordvoerder van de politie niet vertellen of de jongen nog vastzit en of de andere goederen die zijn buitgemaakt tijdens de inbraak zijn aangetroffen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.