Burgemeester legt gebiedsverbod voor inwoner IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

IJsselstein moet een stad zijn waar mensen gezellig en veilig uit moeten kunnen gaan. Afgelopen zaterdag op zondagnacht heeft een inwoner van IJsselstein de aanwijzingen van de politie niet opgevolgd en vervolgens een agent hard in het gezicht gestompt. Met behulp van horecaportiers is de verdachte uiteindelijk aangehouden door de politie. Omdat de burgemeester verantwoordelijk is voor de openbare orde en veiligheid in de stad heeft hij de verdachte ook een gebiedsverbod opgelegd voor de komende twee weekenden.

Burgemeester Van Domburg: “IJsselstein heeft een bruisend uitgaansleven, wat helaas soms ook gepaard gaat met vernielingen en geweld. Dat tolereren we niet en daarom treed ik streng op tegen mensen die de veiligheid in gevaar brengen. Zeker ook als het gaat om agressie tegen hulpdiensten. Als gemeente zetten we ons samen met stadstoezicht, politie en horecaondernemers in op een veiligheid uitgaansklimaat. Uitgaan moet leuk zijn. Op deze manier kunnen we samen zorgen dat IJsselstein veilig wordt en blijft. Tegen wangedrag treden we op.”

Tekst: gemeente IJsselstein
Foto: politie IJsselstein

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.