112

Verhuisbusje botst hard op stilstaande vrachtwagen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vandaag is voor de deur van het afvalbrengstation in IJsselstein aan de Archimedasstraat een verhuisbusje achterop de trailer van een stilstaande vrachtwagen gebotst. De klap moet hard zijn geweest, want de complete cabine van de bus en het achterste gedeelte zijn ontzet.

De bestuurder is wonderwel niet zwaar gewond geraakt, deze kon met enkele lichte verwondingen uitstappen en is door ambulance medewerkers nagekeken. De jonge bestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij tijdens het sturen een inschattingsfout heeft gemaakt, hij dacht de vrachtwagen te kunnen passeren.

Ondanks de bestuurder weinig mankeerde is het ons niet bekend of hij uiteindelijk mee is genomen naar het ziekenhuis. Ook is onbekend of er een bijrijder in het voertuig zat.

Een deel van de Archimedasstraat is enkele uren afgesloten geweest.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.