112

Litouwer aangehouden dankzij alerte getuige

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie schreef op haar Facebookpagina het volgende:

“Op donderdag 7 november 2019 werden collega’s in de diepe nacht gestuurd naar de Vinkenerf te IJsselstein. Aldaar was door een alerte getuige breekgeluiden gehoord. Ook was gezien dat een persoon was weggelopen bij een geparkeerde auto. Met meerdere eenheden waaronder collega’s van de Politie Nieuwegein hebben wij direct een onderzoek ingesteld.

Na enkele minuten kwam een verdwaalde Litouwer aangerend via een brandgang bij de plek waar een opengebroken auto en politie collega stond. Dit heerschap bleek meerdere inbrekerswerktuigen bij zich te dragen alsmede 4 airbag-modules van de bestuurder- en bijrijderszijde. Daarnaast stond hij nog gesignaleerd voor andere regio’s terzake auto-inbraak. Vanzelfsprekend is de man aangehouden op verdenking van diefstal uit auto(s).

Mocht u afgelopen nacht het slachtoffer zijn geworden van inbraak in uw auto dan roepen wij u op om contact te zoeken met de politie via telefoonnummer 09008844. Vermeld daarbij registratienummer PL0900-2019333376. Wij kunnen uw aangifte goed gebruiken in de vervolging van deze auto-inbreker.

Wij zijn de getuige zeer erkentelijk voor zijn oplettende blik in de wijk! Delen van het bericht om eventuele slachtoffers te kunnen bereiken waarderen wij eveneens!

Fijne donderdag, ^RF”

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.