Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 2 gewonden bij twee verschillende ongelukken
112

2 gewonden bij twee verschillende ongelukken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen dinsdag zijn er twee gewonden gevallen bij twee verschillende ongelukken in IJsselstein.

Rond half 4 vond er een ongeluk plaats op de kruising van de Jan van der Heydenweg en de Beneluxweg, pal voor het politiebureau. Wat hier precies is gebeurd is ons niet bekend. Omstanders, politieagenten en brandweermannen uit de naastgelegen kazerne waren druk bezig met een slachtoffer op de grond. Of dit een fietser of voetganger is geweest is ons niet duidelijk. Wel dat deze is geraakt door een auto die vanaf de Beneluxweg de Jan van der Heydenweg op wilde rijden.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Anderhalf uur later vond er een ongeluk plaats op het Drostplein, de rotonde naast de tennisvelden. Daar is vermoedelijk een brommerrijder in botsing gekomen met een auto.

Ook hier ontbreken de nodige details vanwege de hectiek rondom dit ongeluk, deze vond midden in de IJsselsteinse spits plaats. De politie en een ambulance zijn zonder spoed ter plaatse gekomen. Het slachtoffer oogde niet ernstig gewond. Het is onduidelijk of hij of zij mee is genomen naar het ziekenhuis.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.