112

Dronken overlastgever aangehouden bij Clinckhoeff

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmiddag heeft een dronken man voor de nodige overlast gezorgd in en rondom winkelcentrum de Clinckhoeff. Winkelend publiek had last van de man die geen woord Nederlands sprak en amper op twee benen kon blijven staan.

Twee medewerkers van de Jumbo hebben de man buiten aangesproken, maar al gauw bleek een gesprek onmogelijk want de man sprak geen Nederlands en was te dronken om een gesprek mee te kunnen voeren. Hierop hebben zij de politie gebeld.

Agenten hebben de man de kans gegeven om het gebied te verlaten en dat leek hij ook te doen. Ver kwam hij echter niet, want even verderop was de man zijn blaas aan het legen in de bosjes en tegen een auto aan. De agenten waren het toen zat en hebben de man aangehouden.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.