Autokraker gesnapt op camera

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen nacht heeft een mogelijke autokraker het gemunt op een voertuig in de wijk Zenderpark. De beelden zijn niet spectaculair, maar het laat wel zien dat wanneer iedereen ligt te slapen wat voor een figuren er in het holst van de nacht over straat gaan, gehuld in een bijzonder dik pak en met werkhandschoenen aan. Kennelijk is deze nachtwerker opzoek naar waardevolle goederen in de auto of onderdelen van de auto.

Auto onderdelen van bekende merken zijn namelijk razend populair bij autokrakers. Onderdelen als koplampen, airbags en zelfs het complete stuur leveren genoeg op om een kraak te plegen.

Het voertuig in het filmpje komt er goed vanaf. De autokraker lijkt de situatie niet te vertrouwen of komt erachter dat de auto niet de onderdelen heeft waar hij naar opzoek is en gaat er weer vandoor.

ps: na 20 seconden verdwijnt de man en gebeurd er niks meer.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.