Flitspaal bij Nieuwegein blijft populair

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op Telegraaf.nl is het aantal boetes per flitspaal te zien uit 2019. De nog niet zo oude flitspaal bij Nieuwegein, langs De weg naar de Poort, blijkt voor het CJIB een enorm succes. Maar liefst 33.804 automobilisten zijn hier op de bon geslingerd, veelal voor te hard rijden. 353 boetes zijn uitgedeeld voor het rijden door rood. De flitspaal in Nieuwegein valt hierdoor nét buiten de top-5 van meest flitsende palen in Nederland.

Net buiten IJsselstein staan ook twee andere flitspalen. Deze hebben voornamelijk automobilisten geflitst die door rood zijn gereden. De paal ‘IJsselstein uit’, richting Vianen of rechtsaf richting de Mac flitste in totaal 981 keer. De paal aan de andere kant flitst alle auto’s die van de A2 komen en deze paal heeft 1.510 keer geflitst, vrijwel alle keren voor het rijden door rood, slechts één keer vanwege een te hoge snelheid.

Meer flitspalen checken of het hele artikel bij de Telegraaf lezen doe je hier.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.