112

15-jarige zorgt voor wilde achtervolging door IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op vrijdag 28 februari zagen agenten uit Woerden in de buurt van IJsselstein een auto wild over de weg rijden. Zij wilde de bestuurder controleren maar deze ging er als een haas vandoor. Een wilde achtervolging door IJsselstein volgde.

De bestuurder reed met zeer hoge snelheid door de wijk Panoven en is uiteindelijk tot stilstand gekomen door een paal uit de grond te rijden. De auto raakte door de klap zwaar beschadigd en de bestuurder kon eindelijk worden aangehouden. Toen bleek dat de bestuurder dronken was en slechts 15 jaar oud én zonder toestemming van zijn ouders de auto had meegenomen. In de auto bleken nog twee jongens te zitten van 14 jaar oud.

De auto is total-lost geraakt door de aanrijding.

Joyriding.Op vrijdag 28 februari reden wij in de omgeving van IJsselstein toen ons een auto op viel vanwege zijn rijgedrag. Toen wij de bestuurder wilde controleren ging deze er met zeer hoge snelheid vandoor.Een achtervolging door IJsselstein volgde. Daarbij reed de bestuurder met een belachelijk hoge snelheid door de wijk Panoven. Het voertuig kwam onvrijwillig tot stilstand op het Willem van Oranjeplein toen deze een paal uit de grond reed. Het bleek dat de bestuurder niet alleen gedronken had, ook was deze jongen maar 15 jaar oud. Zijn twee 14 jarige passagiers en de bestuurder raakte niet gewond door de aanrijding met de paal.Het zal jullie wellicht niet verbazen dat bleek dat de jongen geen geldig rijbewijs had.De auto is totall-loss. De eigenaar wist niet dat zijn zoon de auto aan het uittesten was met zijn vriendjes. Nu wel…^MT

Geplaatst door Politie Woerden op Zondag 1 maart 2020

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.