Opvallend veel te koop-borden langs de Noord IJsseldijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinds enkele dagen staan er nogal wat borden met “te koop” bij twee woningen en stukken grond aan de Noord-IJsseldijk.

De blauwe borden zijn bijna niet te missen op zeven verschillende plaatsen langs de dijk.

Na een telefoontje met de verkopende makelaar is duidelijk geworden dat de Provincie Utrecht al jaren eigenaar is van de twee vrijstaande woningen en de 5 percelen. De provincie heeft besloten om alles van de hand te doen.

Binnenkort start de verkoop en zal gebeuren per openbare verkoop na inschrijving via de verkopende makelaar, deze sluit op 27 mei 2020 om 16:00. Wacht niet te lang, want binnenkort is er open huis en voor je het weet is de inschrijving gesloten.

Wat staat er allemaal te koop aan de Noord IJsseldijk?
Note: voor alle stukken grond geldt: zelf nutsvoorzieningen aanleggen en mag er een woning bouwen van maximaal 800 m³.

Noord IJsseldijk 16-1
Dichtbij de bebouwde kom, tegen het IJsselsteinse bos aan ligt een perceel van maar liefst 2.370 m². Richtprijs: € 640.000. Het enige wat je na de koop moet regelen zijn het aanleggen van nutsvoorzieningen en uiteraard een huis, een heel groot huis.

Noord IJsseldijk 16a-1
Nu kijk je nog tegen een stel struiken aan, maar wie weet ligt er binnenkort jouw brug naar een riante villa op een stuk grond van 2.455 m². Je mag hier een woning neerzetten van 800 m³. Het stuk grond ligt erg dicht bij jachthaven de Marnemoende. Richtprijs: € 610.000,-.


Noord IJsseldijk 26a-1
Nu nog een akker, maar wie weet staat straks jouw enorme woning hier te schitteren. Je hebt geen last van buren en binnenkort beschik je over een enorme achtertuin (of oprijlaan). Dit stukje grond ligt tussen de provinciale weg en de jachthaven. De omvang van dit perceel is 2.695 m². Richtprijs: 675.000


Noord IJsseldijk 26-2
Een van de grotere kavels in een klein stukje niemandsland. Je krijgt binnenkort wel buren, want het stuk grond er pal naast is ook te koop. De oppervlakte is maar liefst 3.100 m². Voor de ruimte die je krijgt valt de richtprijs enorm mee. Deze bedraagt € 625.000,-.Noord IJsseldijk
26-1
De laatste kavel en ook een van de grootste van 3.325 m². Nu nog een weiland, maar ook hier mag een woning gerealiseerd worden van maximaal 800 m³. En net als perceel 26-2, krijg je hier binnenkort te maken met nieuwe buren. De richtprijs is 645.000,-.

Liever geen nutsvoorzieningen aanleggen en heb je geen bouwplannen? Dan staan er nog twee woningen te koop.

Noord IJsseldijk 26a – richtprijs € 695.000
Het is een opknappertje, want er is jaren niets gedaan aan de buiten- en binnenkant van de woning. Dit betekend volledig strippen en opknappen, of slopen en er je droomhuis neerzetten.
Kijk voor meer foto’s en informatie op: https://www.funda.nl/koop/ijsselstein/huis-41770422-noord-ijsseldijk-26-a/

Noord IJsseldijk 16 – richtprijs € 670.000
Karakteristieke woning met achterhuis op een enorm stuk grond van 3.140 M². De woning ligt achter het IJsselsteinse bos, niet ver van de bebouwde kom. De woning dient volledig gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Meer foto’s en info via: https://www.funda.nl/koop/ijsselstein/huis-41770412-noord-ijsseldijk-16/


INTERESSE? BINNENKORT OPEN HUIS!
Makelaar Breeschoten & Vernooij organiseren binnenkort een open huis, op vrijdag 6 maart van 13:30 tot 16:00 en op woensdag 18 maart van 13:30 tot 16:00.

Meer informatie over de woningen en kavels via de website van de verkopende makelaar via deze link: https://www.breeschotenenvernooij.nl/

Met dank aan Breeschoten en Vernooij voor het gebruiken van de foto’s en plattegronden.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.