IJsselsteinse horecaondernemers worden nóg creatiever

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Corona-maatregelen treffen de horeca hard. Maar een ondernemer is creatief en gaat niet bij de pakken neerzetten.

De IJsselsteinse horeca ondernemers laten zich op dit moment van hun creatiefste kanten zien of nemen moedige -maar moeilijke- besluiten. Staat jouw initiatief er (nog) niet bij? Laat het weten, dan zetten wij deze erbij.

Een overzicht:

Restaurant Dirkje & Schnitzel Koning
Bij Indonesisch restaurant Dirkje zijn de deuren van het restaurant gesloten. Bij een bestelling bij Dirkje en de Schnitzel Koning ontvang je bij een bestelling aan huis een gratis toiletrol; “Hamsteren hoeft dus niet meer”, schrijven zij.

Piccola Italia
Bezorgen dat onze eigen Italiaan al, maar online bestellen was nog niet mogelijk. Piccola Italia gaat dit wel mogelijk maken waardoor je eenvoudig je pizza kunt bestellen en thuis bezorgd krijgt.
Voor nu kun je het beste nog even bellen met 030 – 688 11 49. Zij bezorgen op dit moment 7 dagen in de week!

Luigi’s IJssalon
Het seizoen van de ijsmakers is nog maar net begonnen, maar ook zij moesten in eerste instantie de deuren sluiten. Afhalen bleek later toch nog mogeijk, maar Chris en Astrid zijn bang dat vanwege het mooie weer teveel mensen op de winkel af zouden komen. “Er komt mooi weer aan, maar dat betekent ook drukte van kinderen, scholieren, ouders of wellicht ook opa’s en oma’s die ijs komen eten.”

Brasserie De Kloostertuin
De Kloostertuin heeft verse en heerlijke boterkoekjes verdeeld onder de IJsselsteinse ondernemers. Zij hopen op deze manier steun te krijgen in deze moeilijke periode.

Marcus
De “local caffeine dealers” zijn ook gesloten. Zij bereiden een grande opening voor zodra het virus voorbij is. Ze vragen steun voor deze grande opening door een cadeaubon aan te schaffen via hun website: https://www.wijmarcus.com/marcus-ijsselstein/

Broere Catering
Bekend van hun partylocatie aan de Voorstraat, maar ze maken ook broodjes! In deze periode is de bezorging van zakelijke lunches gratis.

Brasserie 1560
Brasserie 1560 is gesloten en heeft geen bezorgopties. Zij sluiten om Facebook wel af met een mooie tekst;

Daarom een shoutout voor de (zelfstandig) ondernemer in de binnenstad: koop een cadeaubon, bestel iets op afstand, laat een review achter of stuur een lief berichtje. Ze kunnen het in deze tijd goed gebruiken.

Wij wensen al onze collega’s veel sterkte in deze spannende tijd, maar vooral wensen wij iedereen veel gezondheid toe.

Tot gauw in betere tijden!
Team 1560

LOCKDOWN ⛔️ Gistermiddag namen wij de moeilijke beslissing om onze brasserie te sluiten i.v.m. de aanpak tegen het…

Geplaatst door Brasserie 1560 op Maandag 16 maart 2020

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.