112

Kind gewond bij val op skatebaan aan de Podiumweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Update: de moeder van het slachtoffer meldt op Facebook dat de verwondingen meevallen. “Gelukkig is dit goed afgelopen, hij is gewoon met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en helemaal gecheckt en heeft een lichte hersenschudding en veel schaafwonden en blauwe plekken. Beetje jammer vind ik het dat er hier gemeld werd dat hij hevig bloedde en dat hij met spoed weggebracht werd. Hier is niks van waar.”

Een getuige melde aan ons dat het kind hevig bloede en van de fotograaf ter plaatse kregen wij door dat de ambulance met spoed was vertrokken. Deze twee zaken blijken dus niet te kloppen in het oorspronkelijke bericht hieronder:

Vanavond is een kind zeer ongelukkig ten val gekomen op de skatebaan aan de Podiumweg. Iets over zeven uur kwam het slachtoffer, waarschijnlijk op een step, op zijn hoofd terecht. Het slachtoffer was bewusteloos en bloede hevig. De hulpdiensten kwamen massaal naar de skatebaan om eerste hulp te bieden. Een traumahelikopter landde op het grasveld naast de skatebaan.

Het jonge slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.

Foto’s zijn van Uppel Media

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.