Technische Bouwservice heet voortaan Van Vliet Bouwmaterieel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Van Vliet Bouwmaterieel is de nieuwe naam van wat gister nog de Technische Bouwservice heette.

Van Vliet is voor bouwend IJsselstein en daarbuiten al jaren een begrip. John van Vliet heeft jarenlang van Vliet Bouwmachines geleid aan de Energieweg en Handelsweg. Na de verkoop in 2007 aan een personeelslid is deze onderneming helaas door verkeerd bestuur en de daarbij komende krediet crisis niet doorgekomen. De zoon van John, Dennis van Vliet in loondienst bij van Vliet Bouwmachines. Dennis van Vliet heeft toen direct met oud collega’s Technische Bouwservice opgestart.
Tijden veranderen en zo ook de markt voor Technische Bouwservice. Waar al die jaren bouwliften en andere bouwgerelateerde machines werden verkocht en onderhouden wisten steeds meer bedrijven en particulieren Technische Bouwservice te vinden.

Dennis van Vliet zegt hierover: “Aan de balie hoorde we dagelijks onze klanten praten over de tijd van ‘van Vliet Bouwmachines’ of men was ons zo blijven noemen.
Bij het betreden van het pand snap ik dit gevoel ook wel. De kleuren zijn hetzelfde gebleven en van het pand ook.
We twijfelde al langer om de naam van Vliet weer terug te halen, maar we waren helemaal overtuigd toen mijn collega Mike op een grote bouwplaats van Boskalis stond in een weiland in de buurt van Eindhoven.
Daar herkende een passerende shovel chauffeur de opvallende gele kleur bus en stapte op Mike af om te vragen of het een bus was van van Vliet Bouwmachines uit IJsselstein.

Met van Vliet Bouwmaterieel hopen we met de naam ook beter uit te dragen dat we bouwmaterieel verkopen en verhuren, voor zowel bedrijven als particulieren. Dit is in mindere mate duidelijk af te leiden uit onze oude naam Technische Bouwservice.

Wij verhuren vrijwel al het professionele materieel dat de aannemer/particulier nodig heeft om zijn/haar project, klusje of verbouwing te realiseren.”

Van Vliet Bouwmaterieel verhuurt o.a. rolsteigers, ladders, bouwlasers, hoogwerkers, elektrisch gereedschap en tijdelijke opslag containers voor verbouwingen.

Zij zijn gevestigd aan de Energieweg 1, pal onder de zendmast en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.