112

In korte tijd twee mislukte overvallen op maaltijdbezorgers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanavond is voor de tweede keer in korte tijd geprobeerd een maaltijdbezorger te overvallen, deze keer van Happy Food uit Zenderpark. De vier daders lieten de jonge fietskoerier ter hoogte van Eiteren en de Haandrik stoppen en eiste haar portemonnee. Ze vertelde dat ze deze niet op zak had en mocht toen doorfietsen.

Eerder deze maand poogde meerdere jongens een maaltijdbezorger te stoppen, wat niet lukte. De koerier wist te ontsnappen, maar werd op een afstand nog flink uitgescholden. Eén van deze daders droeg vermoedelijk een mes bij zich.

De eigenaren van New York Pizza en HappyFood laten weten dat het in deze tijd alle bezorgers géén contant geld op zak hebben. Alle bestellingen die worden gedaan dienen vooraf via internet betaald te zijn, om het contact met de klant zoveel mogelijk te beperken.

Mireille Temming van beide zaken laat weten dat de gebeurtenissen een enorme impact hebben op de bezorgers. Van beide voorvallen is aangifte gedaan bij de politie. Wij hebben de politie nog niet om een reactie kunnen vragen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.