112

Bestuurder komt naast N204 terecht en slaat op de vlucht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de N204 bij Benschop is gisteravond net iets over negen uur een auto in de naastgelegen sloot gecrasht.

Een automobilist zag de auto, die in tegengestelde richting kwam, in de sloot terechtkomen en belde de hulpdiensten. De bestuurder van de auto ging er op dat moment snel vandoor. Volgens de getuige kwam de man erg dronken over.

De hulpdiensten rukte massaal uit, waaronder de brandweerduikers, maar deze hoefde niet in actie te komen. Een politiehelikopter heeft in de omgeving nog gezocht naar de man, maar deze is niet meer aangetroffen.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen.

Voor de brandweer was het hoe dan ook een drukke avond. Eerder moest brandweer IJsselstein uitrukken vanwege een ongeluk op de bouwlocatie bij Westfort. Rond negen uur vatte in een woning in Benschop een bankstel vlam, waardoor de brandweer uit Lopik moest uitrukken naar het ongeluk op de N204.

Foto’s zijn van Uppel Media.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.