112

Auto in brand aan de Hendrik Copijnstraat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De brandweer van IJsselstein werd vannacht omstreeks kwart over vier opgeroepen voor een autobrand aan de Hendrik Copijnstraat in de wijk Zenderpark. Omdat de auto volgens de melding tegen een woning aan zou staan, werden er direct twee bluswagens opgeroepen.

Bij aankomst van de eerste brandweerwagen stond een auto inderdaad volledig in brand. Het voertuig stond gelukkig niet te dicht bij de woning, waardoor de tweede wagen van de brandweer al snel niet meer nodig was.

De brandweer, die voor het eerste met hun nieuwe brandweerwagen was uitgerukt, had dankzij een nieuw blussysteem de brand snel onder controle en kon voorkomen dat twee andere auto’s ook in vlammen op gingen. Wel raakte deze twee voertuigen beschadigd door het vuur.

Er wordt uitgegaan van brandstichting. Bij aankomst van de hulpdiensten stond volgens omstanders het benzineklepje van de auto open. De brand lijkt hier ook te zijn ontstaan.

Dit is niet de eerste autobrand in de wijk Zenderpark in Achterveld. Eerder dit jaar zijn midden in de nacht al diverse voertuigen en schuttingen -vermoedelijk- in brand gestoken.

Foto’s zijn gemaakt door Uppel Media

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.