11-jarige Noemie Donk mag meedoen aan de Molenaar NSF100 Cup 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zondag 11 oktober was een spannende dag voor 15 jonge talenten die zich op hadden gegeven voor de selectie van de Molenaar NSF100 Cup 2021. In de regen lieten de coureurs op de TT Junior Track in Assen zien wat zij in huis hadden.

Er was goed nieuws voor maar liefst 11 van hen, zij mogen zich komend jaar Molenaar NSF100 Rider noemen, waaronder de 11-jarige Noemie Donk uit IJsselstein, die mee gaat strijden om de titel die de naam draagt van het IJsselsteinse bedrijf Arie Molenaar Motors.

Met Noemie Donk is er voor het eerst sinds jaren weer een snelle dame geselecteerd voor de Cup.

Recent zijn er een aantal nieuwe motoren gearriveerd die in 2021 ingezet zullen worden. Ook komend seizoen zal de Molenaar NSF100 Cup worden verreden als onderdeel van het NK Junior Moto Racing, gefaciliteerd door de KNMV. Een toegewijde Molenaar NSF100 crew en een KNMV MT trainer begeleiden de jonge coureurs tijdens alle trainingen en wedstrijden.

In het seizoen 2020 deed er al een ander IJsselsteins talent mee: Bart van Duinen eindigde in het klassement als 12e, Thije Ligtermoed uit Montfoort als tweede.

Wij wensen Noemie veel succes komend seizoen!

Meer informatie over de cup is hier te vinden: https://nsf100championship.nl/

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.