Beachclub Klein Scheveningen biedt corona sneltesten aan in Lopikerkapel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinds afgelopen dinsdag kan je voor een corona sneltest bij Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel terecht.

Het bedrijf schrijft op haar website: “Met onze corona sneltest kan eenvoudig via een vingerprik gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. Na 3 tot 7 dagen zijn deze aantoonbaar. Deze lgM antistoffen zullen met de test zichtbaar zijn.”

De test kost € 69,50 en binnen 15 minuten krijg je de uitslag. Ze beweren een nauwkeurigheid te hebben van 99,9%. Wanneer je positief bent getest krijg je het dringende advies om je alsnog bij de GGD nogmaals te laten testen middel de PCR-testmethode.

Bedrijven die meer dan 20 personen willen laten testen kunnen de tests op locatie laten uitvoeren.

Een test boeken kan via www.coronasneltestpoint.nl

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.