De Wensboom is vandaag officieel geopend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard stelt € 5000,- beschikbaar om wensen in vervulling te laten gaan. Ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken in deze gekke tijd? Wens mee op https://www.wensboomijsselstein.nl.

De Lionsclub schrijft het volgende op haar website: “Ongetwijfeld ken je iemand die hulp kan gebruiken. Iemand met een bijzonder verhaal die wel wat steun kan gebruiken. Een hart onder de riem. Hulp uit onverwachte hoek. Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard stelt € 5000,- ter beschikking om deze bijzondere kerstperiode zoveel mogelijk wensen (klein en groot) in vervulling te laten gaan. En niet alleen door geld te geven, maar ook door te helpen. Onze handen uit de mouwen te steken, onze kennis gebruiken.

Bezoek de Wensboom in IJsselstein
Alle wensen die we ontvangen hangen we op in de Wensboom. Om te laten zien hoe veel wensen er zijn, hangen we voor elke wens een kerstwensbal in de Wensboom. De Wensboom is van 8 tot 20 december te vinden tegenover het ‘historisch’ stadhuis in hartje IJsselstein. Op 13 december om 13:00 uur zal de Wensboom officieel geopend worden.”

De Wensboom staat van 8 tot 20 december staat een ‘echte’ Wensboom tegenover het Historisch Stadhuis in IJsselstein.

Door een foutje stond er eerder deze week een mini exemplaar voor het oude stadhuis. Deze fout is snel gecorrigeerd door een groter exemplaar te plaatsen.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.