Steun samen met PLUS J.Schimmel je favoriete club of vereniging!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Clubs en verenigingen opgelet! De deadline voor het onderstaande bericht is in zicht.

Steun samen met PLUS J.Schimmel je favoriete club of vereniging!

PLUS J.Schimmel staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS J.Schimmel dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee we het verenigingsleven in IJsselstein een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS J.Schimmel.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS J.Schimmel sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. Totaal wordt een bedrag van €40.000 verdeeld!

Aanmelden?

Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor 21-06-2021 aanmelden via jaap.schimmel@plus.nl

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.