Rijschool Van Bemmel en Selinda did it!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een vertraagd bericht wat we vanwege allerlei smoezen niet eerder konden plaatsen.

Rijschool Van Bemmel en Selinda did it!

We moeten voor dit bericht weer even terug naar 2019. Selinda en haar broertje Tycho hebben in dat jaar een ernstig ongeluk meegemaakt in Turkije waarbij beide ouders om het leven komen. Tijdens een jeepsafari gaat het vreselijk mis. De jeep slaat over de kop en de vader komt om het het leven, 11 anderen raken gewond. Het betreft het IJsselsteinse gezin Kerkhof. De moeder komt later alsnog te overlijden.

Na het tragische ongeval moeten de kinderen noodgedwongen verhuizen. De jongste uit het gezin zal worden ondergebracht in een instelling voor begeleid wonen, terwijl voor Selinda een zelfstandige woonruimte zal worden gezocht. De afstand tussen broer en zus is helaas zonder auto niet te overbruggen.

Eerder werd al met succes een actie gehouden waarbij het bedrag van € 3.505 werd opgehaald en kreeg Tycho via een inzamelingsactie in de buurt een nieuwe fiets.

Ondernemers Hans den Haan en Dave Rietdijk hebben de handen ineen geslagen om Selinda op hun kosten haar rijbewijs te laten halen. Door alle gebeurtenissen heeft dit langer geduurd dan gehoopt. Hans en Dave hadden vooraf een bepaald budget vrijgehouden voor de lessen, maar na een tijd bleken er meer lessen nodig te zijn. Dankzij het doorzettingsvermogen van Hans en Dave hebben zij het gestelde budget opzij geschoven en hebben zich volledig gericht op de prestaties van Selinda. Woensdag 7 juli, na bijna anderhalf jaar, is Selinda eindelijk geslaagd voor haar rijbewijs!

Selinda, van harte gefeliciteerd! Hans en Dave, bedankt voor jullie enorme inzet!

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.