112

Vrouwen vanuit rijdende auto beschoten met airsoftwapen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 augustus zijn twee vrouwen beschoten met een airsoftwapen op de kruising Utrechtseweg met de Beneluxweg. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Beide 20-jarige slachtoffers stonden rond 00.50 uur op de kruising met elkaar te praten en werden plotseling uit een passerend auto beschoten met een airsoftwapen. De vrouwen werden hierbij geraakt en één van hen raakte licht gewond. De verdachten kwamen uit de richting van de Zomerdijk en sloegen met hun auto rechtsaf op de Beneluxweg in de richting van de Baronieweg. Van de inzittenden in de auto is alleen bekend dat het om mannen ging. De auto waarin de verdachten reden betrof een klein model in de kleur grijs.

Getuigen of beeldmateriaal gezocht
De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden. Dit kunnen ook dashcambeelden zijn van een passerende auto. Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of beschikken over bruikbare camerabeelden, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Airsoftwapens
Een airsoftwapen zijn realistisch ogende replica’s van bestaande vuurwapens, waarmee in dit geval BB’s worden verschoten, plastic balletjes. Voor het in bezit hebben van een dergelijk wapen moet je lid zijn van een vereniging. Het is dan ook zeker niet de bedoeling om als een debiel rond de te gaan rijden met een dergelijk wapen en op mensen te schieten.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.