Adverteren op IJsselstein 2.0

Adverteren op IJsselstein 2.0? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Banner op voorpagina én in onze berichten
Je beschikt dan over een goed zichtbare banner op de voorpagina van IJsselstein 2.0 én in de berichten. Iedere bezoeker van IJsselstein 2.0 krijgt gegarandeerd jouw banner te zien.

Wij werken niet per views of clicks. Gewoon een vaste prijs met een vaste tijdsduur. Elke maand is er ruimte voor maximaal 3 adverteerders om optimaal gezien te worden en onze bezoekers niet lastig te vallen met een berg advertenties. Daar wordt niemand vrolijk van 🙂

Alle advertentie inkomsten gebruiken wij weer om alle kosten te dekken en nieuwe apparatuur aan te schaffen om alles in en rondom IJsselstein nóg beter in beeld te brengen.

Promotie via Facebook
Hier komt maatwerk bij kijken en jouw reclame of actie moet bij de inhoud van IJsselstein 2.0 passen. De actie valt ten prooi aan een groot, mooi maar tegelijkertijd kritisch publiek. Samen kunnen we bekijken hoe we dit kunnen oppakken en laten slagen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@ijsselstein20.nl.

Niet geheel onbelangrijk: IJsselstein 2.0 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68366256 en beschikt over een BTW-nummer.